diumenge, 6 d’abril del 2014

Tot té un inici...

El projecte ens va arribar completament per sorpresa, d'imprevist, pensant que tan sols quedàvem per parlar amb el Daniel Anglès, a qui sempre hem admirat i hem tingut la sort de conèixer aquest any. Una última satisfacció d'un dia rodó (en el que no entrarem) que ens va comunicar ell mateix amb molt poc marge de temps, cosa que ens va estranyar i a la vegada ens va agradar moltíssim. Però no hauríem esperat mai el que vam trobar allà. Vam baixar del tren, i, un cop vam aconseguir arribar al bar on ens havia citat, vàrem poder comprobar que no estava sol. Va ser en aquella mena d'emboscada, el dimecres 26 de març, quan ens van oferir l'oportunitat de formar part d'un nou projecte i viure'l amb els ulls d'un espectador pràcticament des de la seva gestació, un somni per a qualsevol amant del teatre, i per a nosaltres, en aquell moment, més que un somni.

D'aquesta manera, a través d'aquest blog, seguirem i seguireu el dia a dia de la companyia, des dels assajos fins a l'última representació, i en coneixereu els detalls. El blog està dividit en dues seccions, principalment: el projecte "pas a pas", en el que penjarem tot el seguiment de la producció, i "han dit...", on podreu, mica en mica, conèixer-lo més a fons de mà del propi equip. I tot això juntament amb articles addicionals serà recollit en la pàgina d'inici.

Així que la nostra intenció és compartir amb tots els que també estimeu els escenaris aquesta experiència tan màgica que serà "Per sobre de totes les coses", mostrant-vos com el projecte evoluciona des de dins fins que pugueu comprovar-ne els resultats a primera fila!

Viuràs per sobre de totes les coses
Somiaràs per sobre de totes les coses
Creuràs per sobre de totes les coses


Estimaràs per sobre de totes les coses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada