dilluns, 7 d’abril del 2014

Comença l'aventura

Avui, dia 6 d'abril, a les sis de la tarda, s'ha encès per fí la metxa que dóna sortida públicament a "Per sobre de totes les coses"! Però les guspires van començar a saltar fa dos dies, amb la primera trobada de tota la companyia i l'equip.

Va ser una experiència molt emocionant en tots els sentits. Primer de tot, i no menys important, el lloc on ens reunírem fou l'escola de teatre musical Aules, per a nosaltres un dels temples del teate musical barceloní. Una altra feliç coincidència va ser que tot i arribar a temps (no d'hora, però a temps, cosa no massa comuna en nosaltres), la reunió va tardar encara vint minuts en començar. La veritat és que allà, asseguts entre tanta gent amb tant talent, ens sentíem inexperts i intimidats, però vam adonar-nos de les magnituds que prenia el projecte, i se'ns va encomanar la il·lusió, les ganes de treballar i de fer-ho realment bé que es respiraven en aquella sala d'assajos. Se'ns va presentar l'equip creatiu (l'associació Madam Teatre, nascuda especialment per dur a terme aquest projecte) i la paraula va anar passant a cadascú de nosaltres. Ens vam allargar més d'una hora, però el temps va passar volant; ens costava creure que tot allò fos real. Després de la presentació, en la que tots vam descobrir quin seria el cartell (sobre el que pròximament parlarem), vam fer un brindis plegats, entre fotografies i preses de mida dels actors: el projecte ja no tenia marxa enrere. 

Ah, i una dada interessant: els assajos començaran aquesta mateix abril. Us ho farem saber... Mentrestant, encara queden temes a tractar... No deixis de seguir-nos.

Avui comença el blog, i aquí comença l'aventura per arribar a l'estrena del 10 de juliol.

Somriuràs per sobre de totes les coses

T'il·lusionaràs per sobre de totes les coses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada